DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Jednoduchý návod: Jak na aplikaci „Zasaď strom“

Markéta Etrychová
1.3.2022

Součástí projektu Zelená Evropa je také aplikace s interaktivní mapou. Zasaďte stromeček fyzicky na předem vybrané místo a virtuálně pomocí naší aplikace. Díky tomu uvidíme místo každého stromečku, který jsme společně zasadili. Nemáte chytrý telefon? Nevadí! Přinášíme vám několik možností pro všechny tipy telefonů.

Jednoduchý návod: Jak na aplikaci „Zasaď strom“

1) Načtení QR kódu

Na obale, ve kterém je umístěn stromek, naleznete QR kód. Po jedno načtení budete přesměrování na naši stránku www.expedo.cz/zelena-evropa/, kde naleznete přístup do aplikace pro virtuální zasazení stromečku. Nevíte, jak QR kód v chytrém telefonu načíst nebo vlastníte telefon tlačítkový? Nevadí, přečtěte si krátký návod.

cz expedo.jpg (32 KB)

Chytré telefony

V případě využití chytrého telefonu máte hned několik možností načtení QR kódu. Záleží na stáří i značce.

Jednou z více možností je použití aplikace, kterou si můžete stáhnout v Apple Store či Obchod Play. Součástí novějších tipů je „skener“, který naleznete v nástrojích. U kompatibilních telefonů či tabletů si vystačíte pouze s fotoaparátem svého mobilu, který QR kód naskenuje a odkáže vás na stránku.

Tlačítkové telefony

Vlastníci tlačítkových telefonů nezoufejte. Aplikace je přístupná také z počítače či tabletu s přístupem k internetu. Stačí do vyhledávacího okna zadat adresu www.expedo.cz/zelena-evropa/, kde naleznete mapu s aplikací.

                   

2) Virtuální zasazení

Po přesměrování do aplikace klikněte na červené tlačítko „Zasadit strom“. Po otevření okna nahrajte fotografii stromečku a zadejte váš email. Na závěr opět potvrďte tlačítkem „ZASADIT STROM“.

Doporučujeme provést virtuální zasazení až po tom fyzickém. Můžete tak snadno pořídit reálnou fotografii již zasazeného stromečku. Pokud vlastníte tlačítkový telefon, můžete vyplnit aplikaci až v pohodlí domova. Pouze se budou lišit GPS souřadnice.

3) Sdílení

Svůj stromeček s fotografií a místem můžete sdílet se svými přáteli na Facebooku, Instagramu, Pinterestu nebo zaslat pomocí emailu. Pochlubte si i nám a sdílejte na Facebooku Expedo nábytek.

 zelena evropa.jpg (641 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek