DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Interiérový designér: Pomůže vám s návrhem i detaily

Potřebujete poradit při zařizování nového nebo stávajícího interiéru? Interiérový designér vám pomůže navrhnout praktický a stylový prostor přesně podle vašich přestav a vkusu. Uspořádání vnitřního vybavení by mělo navazovat na celkovou architekturu stavby a odpovídat životnímu stylu osob, které budou prostor obývat. Přinášíme vám 4 tipy na zkušené designéry, které stojí za to sledovat.

Interiérový designér: Pomůže vám s návrhem i detaily

JT DESIGN

Pro mladého interiérového designera Josefa Trakala se stala jeho práce motivací a životním stylem. K práci ho přivedlo studium střední i vysoké školy v oblasti designu nábytku.

Vytvoření interiéru přesně podle představ klienta s ohledem na jeho životní styl a dokonalé propojení funkčnosti a estetičnosti je přitom hlavním cílem. Za sebou má již několik úspěšných realizací bytů i komerčních interiérů. Prohlédněte si jeho práci a nechte se inspirovat. Navržené interiéry jsou vzdušné, moderní a dokonale funkční. Promyšlené detaily a spojení někdy nesourodých materiálů a barev působí harmonickým a dokonale vyváženým dojmem. 

trakala.jpg (292 KB)

Studio Evalofa

O návrh interiéru, ale i kompletní realizaci se postará tým ze Studia Evalofa. Navrhují a vytváří krásné, ale především funkční prostory pro bydlení i práci. Profesionální architekti se postarají o vše, od samotného návrhu až po realizaci. Rádi vám poradí a po krátké konzultaci načrtnou plánek podle vašich představ a individuálních nároků. Prohlédněte si mnoho úspěšně provedených realizací ložnic, dětských pokojů, ale také kuchyní či komerčních prodejen.

Pravidelný příval nové inspirace, tipů a důležitých informací naleznete na jejich blogu. Víte, jak na horko v interiéru nebo co vás čeká na první schůzce? Inspirujte se.

evalofa.jpg (418 KB)

LENKA design

Lenka Stádníková zakladatelka LENKA design se věnuje své práci už několik let. Svoji kariéru odstartovala studiem v zahraničí, konkrétně Velké Británii, kde absolvovala vysokoškolské studium Interiérového designu.

Ke své práci přistupuje především z praktické stránky. Tak aby prostor sloužil klientům, cítili se v něm pohodlně a byl podle jejich představ. Jak sama uvádí, sleduje trendy, které nejsou pouze na oko, ale jsou funkční a využitelné v běžném životě. Navrhne vám rozložení dispozic interiéru, vizualizace, ale zajistí i přestavby nebo jen konzultace. Pravidelné vychytávky a nutné dávky inspirace naleznete na blogu Lenka design.

Designérka se inspiruje především přírodou a upřednostňuje využití přírodních materiálů, nejen na zdi, podlahy a nábytek, ale i na dekorace k zútulnění celého interiéru.

lenka design.jpg (194 KB)

Ewelina Design

Zkušená designérka Ewelina Design se věnuje své práci již od roku 1998. Své znalosti a dovednosti využívá k tomu, aby navrhla místa, která si zamilujete. Hledáte nové nápady a nechcete ztrácet čas? Online poradenství, konzultace i 3D návrhy jsou maličkostí. Vylaďte interiér k dokonalosti díky malým změnám v dispozici bytu nebo drobným přestavbám. 

Designérka však nabízí i komplexní řešení, od návrhu až po samotné dokončení realizace. V dnešní době oceníte především online návrhy a online poradenství. Do atypických bytů zařídí i originální nábytek na míru podle vašich představ a přání. Mezi hotové přestavby patří mnoho bytů, domů, ale také komerčních či zdravotnických prostor.

ewelina.jpg (418 KB)

 

Správně zvolené barvy nebo bytové doplňky dokážou proměnit celý prostor k nepoznání. Interiérový designer či architekt vám poradí fígle a zkušenosti, jak malý prostor opticky zvětšit nebo naopak zútulnit. Neobávejte se najmout si odborníka a mít vytoužený byt.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Miroslava Kubíčková: 3 D vizualizace + doporučení dovybavení obývacího pokoje 3.1.2022
Dobrý den, Dovoluji se na vás obrátit s dotazem ohledně možné spolupráce. Nejprve bych Vám ráda popřála vše nejlepší v novém roce! Jedná se o nabídku pomoci při uspořádání a dovybavení našeho obývacího pokoje (9,5 m x 4,2 m) . Stručně popíšu o co jde. Rekonstruujeme rodinný dům. Stavební práce začnou 26.1. 2022 . Začínáme podlahovým topením. …. Dlaždice RAKODAKVF748. Nábytek do obývacího pokoje jsme již zakoupili. Jedná se sestavu Sideboard masiv dub , podklad v příloze. Rozměry skříněk a nákres pokoje bych zaslala po Vašem odsouhlasení. Nějakou představu máme, zakoupili jsme také velkoformátové dlaždice (60x120) lahvově zelené, plánujeme je na některou stěnu, fotku bych zaslala později. Dále jídelní stůl + 4 židle. Také dub masiv. Děkujeme za Vaši odpovědˇ, zda máte zájem a zda je z Vaší strany vůbec reálné stihnout nákres do 3 týdnů? Chtěla bych vás požádat o naplánování prostoru , abychom se cítili v prostoru útulně….. a také kolik si účtujete za Vaše služby? V případě Vašeho volného času na tuto malou zakázku, jsem na telefonu. Moc děkuji za odpověď. Mirka Kubíčková Miroslava Kubíčková, Ing. UNIFRAX s.r.o. Ruská 311, Pozorka, 417 03 Dubí Czech Republic E-mail: [email protected] Phone: 00420417800377 Mobil: 00420725742348
Gábina : Rekonstrukce 14.5.2021
Paní Ewelinu můžu vřele doporučit,je pečlivá a umí doladit krásné detaily.
Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek