15% sleva na veškerý nábytek s kódem EXPEDO15

Inspirace: Vpusťte jaro do svého interiéru

Příroda se opět probouzí k životu. Probuďte i svůj domov. Vneste do něj jarní svěžest a novou energii. Přivítejte první jarní dny a vyzdobte si všechny místnosti do světlých barev, doplňte ho čerstvými květinami a dekoracemi. Jarní interiér musí být vzdušný a plný světla. Inspirujte se několika tipy, které zvládnete raz dva.

Inspirace: Vpusťte jaro do svého interiéru

Listové a květinové vzory

Patronem jara je bezesporu zelná společně se žlutou. Přeneste se z obývacího pokoje či ložnice do čerstvé přírody. Požadovaného efektu docílíte snadno pomocí doplňků nebo tapet. Velké zelené listy nebo rozkvetlé květiny podtrhnou celkovou lehkou atmosféru v prostoru. Nejste zastánci velkých změn? Vyzkoušejte dekorační polštářky nebo povlečení v jemných barvách s přírodními motivy.

137196.jpg (135 KB)

Přírodou inspirované materiály

Dřevo, přírodní ratan nebo vodní hyacint jsou trendem posledních několika let. Nahraďte klasické květináče košíky z vodního hyacintu, kovové židle těmi ratanovými nebo stoleček dřevěným špalkem. Přírodní materiály navodí jedinečnou atmosféru prvních teplých dní.

Jaro si můžete užít i na talíři. Zelené pokrmy servírujte na talíře z akáciového dřeva nebo využijte prostírání z přírodních materiálů. V koupelně oceníte otevřené dřevěné regály, které prostor provzdušní.

137109.jpg (60 KB)

Pastelové tóny

Rok 2022 je zahalen do více pestrých barev, které nesmí chybět ve vašem domově. Návrat pastelové fialové, smaragdové nebo žluté potěší milovníky kreativity. Trendy barva levandule symbolizuje změnu a vynalézavost. Zkuste jí zakomponovat do místnosti v podobě polštářků či plédů. Uklidňující šedomodrý odstín nalezne své místo především v ložnici či dětském pokoji. Na jaře oceníte jeho lehkost.

K jaru náleží zelená. Nebojte, nemusíte hned sahat po výrazném hráškovém tónu. Vsaďte na neutrální olivový odstín. Působí uklidňujícím dojmem a k jaru prostě patří! Ideální i na větší čalouněné plochy jako je sedačka nebo křeslo.

interier full of flowers.jpg (136 KB)

Světlo a vzdušnost

S prvními paprsky pořádně vyvětrejte a pusťte slunce do místnosti. Nezahalujte okna hutnými závěsy nebo záclonami. Nechte místnost dýchat. Zaměřte se také na jarní úklid. Umyjte okna i okenní parapety. Ty ozdobte velikonočními dekoracemi nebo květinami. Vytáhněte zahradní nebo balkonový nábytek a užívejte si první jarní dny v pohodlí svého domova.

Inspirace:

143598.jpg (39 KB)

relax corner.jpg (105 KB)

 

nature box for flowers.jpg (91 KB)

 

narcisses.jpg (64 KB)

 

137111.jpg (150 KB)

 

spring flower at home.jpg (57 KB)

 

wall paper with flower.jpg (93 KB)

 

flowers in kitchen.jpg (81 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek