Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Hry o designu: Staňte se bytovým designérem

Máte volnou chvíli, vaším koníčkem jsou interiérové trendy nebo se chystáte přestavovat byt? Ať už je to jakkoli, přinášíme vám několik tipů na hry o designu. V online prostředí si můžete splnit ihned svůj sen, který poté snadno přenesete do reality. Přestavte nábytek, změňte barvy stěn i podlah nebo začněte tvořit pěkně od začátku.

Hry o designu: Staňte se bytovým designérem

Z jednoduchých her se snadným ovládáním a pěknou grafikou si jistě vyberete tu, která vám bude vyhovovat. Všechny 4 úspěšné tituly jsou vhodné pro mobilní telefony, jednu z nich si můžete zahrát také online na svém počítači. Přestavte si kuchyň, obývák nebo ložnice.

 

House Flipper: Rekonstrukce domu

Staňte se interiérovým designérem domů nebo rozjeďte vlastní firmu na opravy a přestavby. Hra pro mobilní telefony House Flipper je bezplatná hra pro jednoho hráče. Užijte si nové dobrodružství, kterým vás provedou barevné postavičky hlavních hrdinů. Simulátor House Flipper nabízí různá místa a domy pro renovaci, přestavbu i úklid.

Jak budete ve hře postupovat bude se zároveň zvyšovat i úroveň a množství nástrojů. Můžete odemykat nové předměty za získanou měnu Flipcouiny nebo reálné peníze. Flipcoiny získáte za objednávky i prodej zrenovovaného domu. Užijte si chvilky odpočinku a relaxace u nové zábavné hry, která vás pohltí.

 

Dream Home: Design & Makeover

Sníte o novém domově, který si sami navrhnete přesně podle svých představ? Dream Home - Design & Makeover Game vám pomůže k vysněnému cíli. Neomezený počet místností, neustále aktualizovaný vzhled domů i pokojů a různé dekorace či nábytek využijete jako nový návrhář interiérů.

Moderní grafika, dokonalé propracování a syté barvy vás budou provázet během celé hry. V průběhu procházíte několika levely a plníte i různé úkoly, za které získáváte fiktivní peníze. Předveďte své návrhářské schopnosti a užijte si renovaci už teď na svém mobilu.

2 game.jpg (193 KB)

 

Home Design: Amazing Interiors

Jedinečné interiéry, ale také výjimečné exteriéry. V offline hře Home Design: Amazing Interiors vám umožní navrhnout prostory pro různé klienty. Můžete renovovat i stavět nové domy a sledovat celý průběh krok za krokem. Naučíte se vybavovat místnosti trendy nábytkem, pracovat s barvami a vzory či osvětlením.

Pronikněte do tajemství designu díky mobilní hře, která je zdarma. Některé herní předměty je však možné zakoupit za reálné peníze. Nalezněte svůj styl a přestavte interiéry i exteriéry k dokonalosti.

3 game.jpg (268 KB)

 

The Tenants

Počítačová online hra The Tenants nabízí mnoho možností a širokou škálu obsahu, která vás bude bavit i několik hodin. Staňte se majitelem nemovitostí, pronajímejte je nebo nově zařizujte. Až 15 různých událostí, které se mohou přihodit, mnoho nemovitostí a téměř 550 různých kusů nábytku a 64 vzorů podlah i barev stěn.

V této hře si každý přijde na své. Systém odměňování je nastaven na základě postupu ve hře, díky tomu se vám nabídka předmětů bude rozšiřovat. Jednoduchá grafika a snadné ovládání zaujme i příležitostné hráče počítačových her. Jednoduchá grafika a snadné ovládání zaujme i příležitostné hráče počítačových her jak na PC, tak notebooku.

 

DOPORUČUJEME: Při hraní her nezapomeňte na kvalitní židli a herní stůl.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Siskova Anna: rychlá nebankovní soukromá půjčka 20.4.2024
Loans and instant financing We offer 100% confidential services to meet all your financial needs. Simple and fast solutions for obtaining a professional personal loan with an interest rate of 4% and a repayment period of 12 to 360 months. Submit your request and get an instant response. An amount between CZK 50,000 and CZK 1,000,000. You will receive it within a maximum of 24 hours Email; [email protected]
Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek