Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

EXPEDO POMÁHÁ: Léto pro Lindu

Markéta Etrychová
1.9.2020

Prázdninovou charitativní akci „Léto pro Lindu“ podpořila i naše společnost Expedo. Tentokrát jsme finančně podpořili čtrnáctiletou dívku, která byla ještě před několika málo měsíci zdravá a plná síly. Expedo nábytek působí na trhu již několik let a snaží se mimo jiné pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují. Ať formou věcných darů nebo finančních obnosů.

EXPEDO POMÁHÁ: Léto pro Lindu

Pomohli jsme i bez běhu

Společnost Expedo darovala na dobročinnou akci částku 100.000Kč, která poputuje k Lindě a její rodině. Být součástí akce a možnost podpořit potřebné je pro nás radost a potěšení. Drsný osud Lindy je šokující a plný emocí. Veselá dívka přestala cítit nohy a během několika minut se z ní stal vozíčkář. Neutrpěla však žádný úraz. Jedná se o jediný podobný případ v celé Evropě. Linda se věnovala sportu a chtěla by se mu věnovat i nadále. Silná mladá dívka se nechce vzdát, ale bojovat. My jí chceme tento sen ulehčit a těžkou životní situaci překonat. Překonat a pomoci jí opět nalézt smysl života, realizovat touhy a přání.

poukaz ex.jpg (115 KB)

Běháme, pomáháme

Nejen milovníci běhu mohou podpořit čtrnáctiletou dívku, která se ocitla na invalidním vozíku. Celá akce vnikla pod záštitou běžecké skupiny Rozběháme Luži. Během července, srpna i září je možné plnit úkoly a výzvy nebo se zúčastnit dobročinného běhu a přispět finančním obnosem. Vyvrcholením celé akce bude Běh pro Lindu, který se koná 20.9.2020 na hradě Košumberk. V dopoledních hodinách začíná hlavní závod na 8 km. Vybrané startovné a celý výtěžek akce bude věnován právě malé Lindě a její rodině.

akce_2.png (83 KB)

Běh pro Lindu

Přijeď podpořit kámoše nebo si sám zaběhat do malebné přírody v okolí hradu Košumberk v Luži na Chrudimsku. Vybrat si můžeš „Pohoda běh“ na 4 km nebo hlavní závod na 8 km. Bohatý celodenní program potěší Vás i vaše děti. My tam budeme.

 

Hecni se! Udělej dobrou věc stejně jako Expedo. 

#letoprolindu #behprolindu #expedopomaha

 

BLOG: Mrkněte na sérii článků Expedo pomáhá na našem blogu. 

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek