15% sleva na veškerý nábytek s kódem EXPEDO15

EXPEDO POMÁHÁ: Dominik Ráliš - BMX Pardubice

Dominik Ráliš je mladou nadějí pardubického bikrosového klubu BMX Pardubice. V necelých jedenácti letech má za sebou nemalé úspěchy – dvojnásobný Mistr České republiky, vítěz Mistrovství Evropy v lotyšské Valmieře, druhé místo na Mistrovství světa v Zolderu, a řadu dalších výher a umístění na podiích na Evropských pohárů.

EXPEDO POMÁHÁ: Dominik Ráliš - BMX Pardubice

Letos bude obhajovat pozice nejen na české půdě při Mistrovství ČR v Praze, ale i na Mistrovství Evropy v belgickém Desselu a Mistrovství světa ve francouzském Nans. A obhajoba rozhodně nebude snadná. Proto nás moc těší podpora od společnosti Expedo s.r.o.. Dominika podpořila částkou 40.000 Kč, která se využije na zahraniční BMX kempy ve Španělsku a Itálii. Tyto kempy jsou důležitou součástí přípravy a my věříme, že přispějí k další úspěšné sezóně.

IMG_8951.jpg (857 KB)

Společnost Expedo s.r.o. prodává nábytek a funguje na českém trhu od 2009. Z původní myšlenky prodávat postele a sedací soupravy přes e-shop se firma vypracovala a patři mezi největších online prodejce nábytku v 7 evropských zemích. A jak sami říkají – tím to ještě nekončí.

021f86ca-37e8-4b56-af32-8bbe88d0168b.JPG (360 KB)

V době, kdy je všeobecně problém s nedostatkem dětí ve sportu, jsme rádi za každého nadšeného mladého sportovce. A obzvlášť, když je jeho mottem: Když nemůžeš, přidej víc, zakřič prostě z plných plic - slovo nejde neexistuje! 

Dominikovi přejeme mnoho úspěchů!

akce_2.png (83 KB)

IMG_8379.jpg (642 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek