15% sleva na veškerý nábytek s kódem EXPEDO15

Expedo pomáhá: Dar pro útulek pro psy a kočky v Chrudimi

Alexandra Doskočilová
19.5.2023

I letos chceme pomáhat tam, kde je potřeba. Minulý týden jsme na firmě společně vybrali peníze a za vybranou částku jsme nakoupili potřebné věci jako granule, písek pro kočky, sušené mlíčko a masíčka pro mazlíčky, kteří ale na svůj domov stále čekají.

Expedo pomáhá: Dar pro útulek pro psy a kočky v Chrudimi

O útulku Chrudim

Útulek Chrudim vytváří už od roku 2011 dočasné útočiště pro opuštěna či týraná zvířata z Chrudimi a blízkého okolí. Domov poskytují koťátkům, zraněným kočičkám, ale také toulavým pejskům či pejskům odebraných z nevhodných podmínek. Mnoho chlupáčů si před příchodem do útulku zažilo spíše kruté zacházení nežli vřelé pohlazení, a proto je jejich hlavním cílem vrátit jim radost do života, obnovit u nich důvěru k člověku a zbavit je strachu a stresu.

 

Čtyřnohým kamarádům zajišťují veterinární péči, kvalitní stravu a ubytování. Každému chlupáčovi se poté snaží najít milujícího páníčka, který dá zvířátku nový domov, který bude bezpečný a hlavně trvalý.

Návrh bez názvu-9.png (1.27 MB)

Důraz na vhodné podmínky při adopci

 

Při adopci hodně záleží na mnoha faktorech a všichni mazlíčci potřebují individuální přístup. Proto si útulek Chrudim snaží dávat maximální pozor na to, aby se mazlíček dostal do dobrých rukou. Podmínkou pro osvojení pejska je osobní návštěva, personál útulku se zajímá o vaše dispozice a představy o ideálním mazlíčkovi a s výběrem vám rádi pomůžou. Podmínkou adopce je i osobní převzetí majitelem, není možné mazlíčka darovat někomu k narozeninám, nebo podobným slavnostním událostem – i to je totiž častý důvod svěření péče o zvířátko do útulku.

 

Věříme, že jsme alespoň trochu pomohli tam, kde bylo potřeba a celý tým Expedo nábytku se těší zase na příště.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek