DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

EXPEDO POMÁHÁ 2022: Finanční dar pro Ivanku

Markéta Etrychová
9.12.2022

I letos před Vánoci jsme chtěli pomoci tam, kde je potřeba. S radostí jsme obdarovali malou Ivanku finančním darem. Pevně věříme, že jí finance alespoň trochu usnadní těžkou životní situaci.

EXPEDO POMÁHÁ 2022: Finanční dar pro Ivanku

Expedo nábytek letos podpořil finančním darem 100 000 Kč čtyřletou Ivanku z Kosmonos, která statečně bojuje s nepřízní osudu. Malá holčička i její maminka jsou však plné optimismu a síly, která je v těchto chvílích pro ně nejdůležitější.

Příběh Ivanky

Ivanka se narodila ve 42. týdnu těhotenství po 3 dnech vyvolávání porodu. Do té doby byla podle lékaře veškerá screeningová vyšetření v pořádku. Ivanka však přišla na svět s rozsáhlým rozštěpem páteře v bederní části. Kromě toho měla nevyvinutý palec na ručičce, vývojovou vadu konečníku a ortopedickou vadu nožiček tzv. pes calcaneovalgus. Kdy jsou nožičky deformované a stočené ven. Navíc měla nožičky extrémně krátké v poměru s tělem.

V necelých 4 letech věku zasáhl krutý osud znovu, Ivance bylo diagnostikováno nádorové onemocnění. Hodně času tráví v Motolské nemocnici, kde jsme také Ivanku s maminkou navštívily. Pokud by vás zajímal celý příběh dívenky, navštivte stránky Pomoc pro Ivanku.

Jsme rádi, že můžeme malé Ivance a rodičům jejich těžkou životní situaci alespoň trochu usnadnit. Přejeme hlavně hodně zdraví a rehabilitačních úspěchů na cestě k lepšímu životu.

ivanka a maminka.jpg (531 KB)

 

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek