Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Elektrododávkou až k vám domů

Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

Poptávka po zboží neustále roste. Zákazníci mají hlad po kvalitním nábytku a my si přejeme nasytit je. Nejde ale pouze o vybavení domácnosti, chceme chránit i životní prostředí.

Elektrododávkou až k vám domů

Poptávka po zboží neustále roste. Zákazníci mají hlad po kvalitním nábytku a my si přejeme nasytit je. Nejde ale pouze o vybavení domácnosti, chceme chránit i životní prostředí. Přáním společnosti Expedo je, aby z této vzájemné spolupráce zákazníci získali nejen spokojené bydlení, ale lepší vzduch doma i venku.

Tím nejjednodušším způsobem, jak minimalizovat vypouštění škodlivých látek do ovzduší a zachovat frekvenci rozvozu zboží do domácností, je vybudování elektrostanice a zakoupení elektrické dodávky. Náš návrh byl s nadšením přijat Evropskou unií, která ji podpořila dotovanou částkou z evropských fondů na ochranu životního prostředí.

V současné době máme objednaných pět vozů typu VolksWagen eCrafter, pyšnící se velkým nákladovým prostorem, do kterého se vejde až 1,7 tun zboží. Jedno nabití baterie netrvá déle než hodinu. Tato informace udělá radost především zákazníkům z Prahy a okolí, kam budeme elektrododávkou zboží od března 2019 doručovat.


Nechceme v ochraně životního prostředí zůstat sami. Rozhodli jsme se, že vybudováním naší první elektrostanice otevřeme bránu i široké veřejnosti. Svůj elektrický automobil si tedy u nás bude moci dobít každý z Vás. Tento typ automobilu je určen především pro rozvoz zboží po městě. Věříme, že společnými silami vybudujeme pro naše děti a budoucí generace, prostředí, ve kterém se nebudou dusit. Jsme Expedo. Společnost, která se zaměřuje na kvalitu bydlení s přesahem na život.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek