15% sleva na veškerý nábytek s kódem EXPEDO15

Dětská postel domeček - splněný sen dětí i rodičů!

Děti milují bunkry, schovávačky a všemožné domečky, ve kterých se jejich fantazie mění v realitu. Dětská postel ve tvaru domečku je řešením jako od chytré horákyně. Děti s ní získají prostor, ve kterém si budou přes den hrát, a večer do ní s radostí ulehnou.

Dětská postel domeček - splněný sen dětí i rodičů!

Dětské postele ve tvaru domečku - trend, za který budete vděční i vy!

Přinesl nám je oblíbený skandinávský design, který sází na minimalismus a nadčasovost, aniž by působil studeně. Využívá především přírodní materiály a prostor nijak nezahlcuje, ba naopak, dodává mu vzdušnost. Dětská postýlka je toho důkazem. Nejenom, že v pokojíčku krásně vypadá, má hned několik praktických výhod pro děti a pro vás:

  • Je bezpečná díky nízko položené spací ploše.
  • Dítě nepotřebuje vaši asistenci. Samo si do postýlky vleze i vyleze,  což napomáhá rozvoji samostatnosti.
  • Jak už jsme zmínili, přes den postýlka může fungovat jako bunkr na hraní.

Na Expedo si můžete vybrat velikost a dekor dětské postele, aby vám perfektně pasovala do interiéru.

Jak trend proměnit v originální kousek, který nikdo jiný nemá?

Dětská postel se stříškou vypadá krásně sama o sobě, ale zároveň poskytuje ideální prostor pro vaši kreativitu.

vyšperkovaná dětská postýlka

Vyšperkovat ji můžete praporky, které budou barevně ladit s ostatním vybavením, lapači snů, nebo umělými květinami. Pokud vaši děti nemůžou usnout v úplné tmě, omotejte dřevěné hranoly světýlky. Velmi efektní je řetěz se žárovkami, který se i hodí do severského stylu, ale pro děti budou bezpečnější bavlněné světelné koule.

dětská postýlka pro princezny

Nebesa nad postelí ocení především malé princezny. Rošťákům se bude spíš líbit zatemňovací plachta, která promění jejich postel v bunkr, ale zároveň si díky ní budou moct dopřát potřebný odpočinek během dne. Pokud necháváte ratolest spát u pootevřeného okna, ale bojujete s hmyzem, stačí přes postel přehodit jemnou síťku nebo záclonu.

dětská postýlka

Rámy postele najdou i praktické využití. Můžete na ně zavěsit ramínka s oblečením přichystaným na ráno, nebo i kapsář se všemi důležitými věcmi, takže se větší detičky o sebe ráno postarají a vám dopřejí alespoň 30 sladkých minut spánku navíc.

 

Tip od Expedo: Dětskou postel se stříškou si můžete objednat bez matrace a proměnit ji v malý hrací koutek s kuchyňkou nebo dílničkou.
Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek