15% sleva na veškerý nábytek s kódem EXPEDO15

Bestsellery v pohovkách

Výběr té nejlepší sedačky pro váš domov nemusí být vždy zrovna jednoduchá záležitost, proto jsme si pro vás v dnešním článku připravili výběr těch nejprodávanějších a na závěr pár novinek. Pokud se stále rozmýšlíte, kterou z nich vybrat, snad vám dnešním článkem usnadníme vaší práci.

Bestsellery v pohovkách

1. Rohová rozkládací sedačka PALERMO

Jako první z našich bestsellerů je prostorná rohová sedací souprava PALERMO. Tuto sedačku rychle přeměníte na spací plochu, pokud u vás doma máte časté návštěvy. Sami si u pohovky můžete zvolit orientaci rohu – tedy na pravou nebo levou stranu tak, aby vyhovovala vašim potřebám. Vybírat můžete také z různých látek a barevných kombinací, tak aby vám to doma perfektně ladilo.

119131_6.webp (141 KB)

2. Rozkládací sedačka do U WELTA

Jako druhou představujeme rozkládací sedačku do U WELTA. Ta je velice oblíbená pro svůj jednoduchý design. Díky mechanismu, který v sobě ukrývá ji rychle a jednoduše rozložíte na spací plochu pro příležitostné návštěvy. Jako u předchozí pohovky i u této si můžete vybrat barevnou kombinaci. Její konstrukce je vyrobena z pevného dřevěného rámu. A jako bonus k této sedačce obdržíte velké polštáře se snímatelným potahem na zip.

139000.webp (125 KB)

3. Čalouněná pohovka Lisa

Čalouněná pohovka Lisa vyniká svými jednoduchými liniemi. I přesto, že pohovka nepatří k těm největším, dá se rozložit na spací plochu, která je vhodná pro každodenní spaní. Jako velké plus je její dřevěná konstrukce, která zaručí stabilitu a pěnová výplň se postará o váš komfort. Určitě oceníte i možnost uschování různých lůžkovin do jejího úložného prostoru. Tak jako u ostatních i zde si můžete vybrat barevné provedení. Látka, která byla použita je velice příjemná, snadno se čistí a je odolná proti oděru.

119108_3.webp (36 KB)

4. Sedací souprava do U PALERMO

Sedací soupravu do U PALERMO jistě ocení ti z vás, kteří rádi pořádají velké rodinné sešlosti, nebo různá posezení s kamarády. Tato pohovka je velice prostorná a stejně jako ostatní se dá rozložit na spací plochu. V prostoru vypadá elegantně a krásně podtrhne styl vašeho domova. Opět můžete vybírat z různých barevných kombinací. Proto věříme, že si každý přijde na to své.

 

116343.webp (94 KB)

 

Na závěr vám chceme představit pár novinek, které se řadí mezi naše nové favority.

5. Sedací souprava do U PESTOS 2

Tato sedací souprava do U PESTOS 2 vás na první pohled zaujme svým jednoduchým designem, který se bude hodit do každé domácnosti. Opět můžete vybírat z různých barevných kombinací a určit si orientaci rohu – přesně tak, jak vám vyhovuje. Součástí sedačky je úložný prostor a rozkládací mechanismus, který pohovku v momentě promění ve spací plochu pro příležitostné přespání. Celou její konstrukci podpírají vyšší nožičky z masivu. Určitě vás potěší, že pohovka je doplněna o dekorační polštářky a stejně jako u předchozích si můžete vybrat její barevné provedení.

147961i_3.webp (52 KB)

 

6. Pohovka VELIN

Tato pohovka VELIN vás okouzlí svou jednoduchostí a moderním vzhledem, perfektně se bude hodit do menších prostor, ve kterých ale zaručeně splní každou svou funkci. I tuto sedačku díky rozkládacímu mechanismu lehce přeměníte na lůžko a určitě se bude hodit její úložný prostor. Její konstrukci podpírají nožičky v přírodním dekoru, a ani u téhle není výjimkou možnost vybrat si její barevnou kombinaci.

 

147743i_3.webp (49 KB)

 

 

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek