15% sleva na veškerý nábytek s kódem EXPEDO15

3 + 1 tip na bezplatné aplikace pro zařízení interiéru

Plánujete celkovou rekonstrukci, malé úpravy či reorganizaci nábytku v interiéru? Nemusíte hned vyhledávat profesionální designéry, postačí vám správná aplikace a vše zvládnete snadno sami. Trh nabízí nepřeberné množství aplikací či her pro návrh interiérů i celých domů. Vybrali jsme pro vás 4 apky, které jsou uživatelsky přívětivé a nabízí verzi zdarma.

3 + 1 tip na bezplatné aplikace pro zařízení interiéru

Inspirujte se několika možnostmi, které vám pomohou proměnit pouhou představu v reálnější pohled. Ať už chystáte reálnou proměnu svého domu nebo si chcete zkrátit dlouhou chvíli, tyto apky vás budou bavit.

1. Floor Plan Creator

Přesné a podrobné půdorysy včetně interiérového vybavení nábytkem vytvoříte s aplikací Floor Plan Creator. Díky jednoduchým funkcím nastavíte jakýkoliv tvary domu, bungalov i více patrový. Aplikace automaticky počítá obvody, plochy, ale i rozměry zvoleného nábytku.

Na několik kliknutí zjistíte, zdali se vám vysněná sedačka, stolek a obývací stěna vejdou do nového i stávajícího obýváku. Jednoduchá a přehledná aplikace nabízí i 3D pohled. U všech komponentů můžete měnit barvu, dekor i velikost podle vlastního prostoru.

patro.jpg (141 KB)

2. Pallete Home

Díky virtuální plánovací aplikaci Pallete Home si snadno vytvoříte návrh místnosti i celého podlaží. V prvním kroku si zvolíte velikost a tvar místnosti, následně umístíte okna a dveře. Snadno vyberete barvu stěn i dekor podlahy. Poté jen vložíte různé kusy nábytku a dekorací podle své fantazie.

Klasický 2D pohled je doplněný o rozměry, které lze libovolně upravovat. Program je velice intuitivní a jedním kliknutím nabízí i 3D pohled v dané místnosti.

3. Kitchen Planner 3D

Rychlý a pohodlný způsob, jak navrhnout kuchyň s jídelnou. Staňte se na chvíli interiérovým designérem. Aplikace Kitchen Planner 3D nabízí ve verzi zdarma mnoho funkcí. Výběr barev stěn i podlah je samozřejmostí. Snadno si navolíte také umístění oken a dveří, jejich barevný dekor či model klik.

Bohatá nabídka kuchyňského nábytku zahrnuje také spotřebiče, digestoře, jednotlivé skříňky, jídelní stoly a židle. Poměrně jednoduché ovládání, podrobné kótování ve 2D a náhled ve 3D nabízí vše, co potřebujete k návrhu kuchyně. 

kuchyn.jpg (73 KB)

 

4. AirMeasure - AR Tape Measure & Ruler

Metr nemáte po ruce a potřebujete si změřit prostor pro umístění nové skříně nebo stolu? Jednoduchá aplikace AirMeasure využívá technologii rozšířené reality k měření skutečných věcí pomocí fotoaparátu vašeho smartphonu. AirMEasure spojuje hned 3 nástroje v jednom – posuvné měřítko, pravítko a měřící pásku.

Snadno použitelný a funkční nástroj změří volný prostor i rozměry samotného nábytku. Dostatek světla a přesně zvolený počáteční i koncový bod jsou nutností.

photo-1581548133861-ad7a282a1d62.jpg (272 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek