Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

3+1 tip jak odhlučnit pokoj: Jednoduché a efektivní

Alexandra Doskočilová
29.12.2022

Rozruch z ulice, nebo hluční sousedé mohou otrávit život nejednomu majiteli bytu. Investovat můžete do protihlukové izolace, nebo do speciálních akustických desek, někdy ale může pomoct jen pár změn, které ve vašem domově provedete. V dnešním článku pro vás máme pár vychytávek, které vaše bydlení promění v útulné a hlavně tiché.

3+1 tip jak odhlučnit pokoj: Jednoduché a efektivní

1. Nástěnné panely

Nástěnné panely jsou skvělým dekorativním prvkem, který dodá interiéru originální a moderní vzhled. Panely plní nejen dekorativní funkci, ale také poskytnou dokonalou ochranu pro samotnou stěnu před poškozením, místnost odhluční a dodají interiéru kouzlo. Na výběr máte z dřevěných, nebo čalouněných. Tip na jejich montáž nebo čištění najdete v našem článku.

Obrázek2.jpg (28 KB)

Nástěnné lamelové panely SPRINTY

2. Koberce

Obecně platí, že textilie špatně vedou zvuk, proto i koberce můžou být pomocníkem proti nadměrnému hluku od sousedů, tak stejně jako závěsy, různé plédy nebo tapety.

Obrázek3.jpg (44 KB)

Koberec WILY

3. Knihovna

I taková klasická věc, kterou má většina z nás doma může pomoci proti nepříjemnému rámusu z okolí. Pokud svoji knihovnu naplníte knihami, pohltí vám spoustu zvuků. Stejně tak jako skříň plná oblečení nebo ložního prádla postavená u stěny.

Obrázek4.jpg (78 KB)

Regál BORITO

4. Čalouněný nábytek

Skvěle vám poslouží i čalouněný nábytek, jak už jsme psali výše, tak textilie špatně vedou zvuk. Pokud si do obývacího pokoje pořídíte čalouněnou pohovku, nebo křeslo, určitě vám s tímto problémem také pomohou.

Obrázek5.jpg (28 KB)

Rozkládací sedačka do U MOLISA

 

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek